Menu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Kranbil

Om os


Firmaet idag

Hos vognmand Svend Erik Brogaard A/S får du altid den bedste service. Vi har en stor og alsidig vognpark, der kan løse stort set alle opgaver indenfor transport, bl.a. distribution, express kørsel både indenrigs og udenrigs, køletransport, frysetransport, samt entreprenørkørsel. Den præcise og hurtige levering er en æressag for os, og vi lægger meget vægt på at der altid leveres en udstrakt service for vores kunder, så du kan få dine varer eller produkter fra A til B hurtig, sikker og til tiden.
 
Med mange års erfaring og en alsidig vognpark får du en stabil og professionel samarbejdspartner. Brogaard A/S har været "PÅ VEJ FOR DIG" siden år 1924.

Historien bag

Jens Jeppesen, kaldet Brogaard, grundlagde i 1924 firmaet Vognmand Brogaard med hestevognskørsel. Sønnen Johannes Brogaard startede i firmaet i 1959, efter at have hentet en ny Bedford J5 fra København. I 1963 kom der 2 biler til og kørsel med græs. Årene gik og senere kom der kørsel for RAV, Ringkøbing Amts Vejvæsen, samt lokal kørsel frem til 1992. Svend Erik Brogaard, den nuværende ejer, søn af Johannes Brogaard overtog i 1992 firmaet og sin fars 3 biler, som idag er udviddet med 27 lastbiler og 5 små + 2 store varebiler.   
 
+45 9742 3521